counter for tumblr
Simba
Ondeugd
Juli 2005
Simba is nu 17 maanden en heeft veel geleerd.... ook dingen die hij blijkbaar geweldig vindt... en wij iets minder. Sim is een echte kussen-freak. Hij kan ze niet met rust laten. Dus de 6 kussens op de bank worden dagelijks versleept. Soms staat hij daar uitdagend mee te wapperen, soms verzamelt hij ze rondom zich heen op de grond... Sloffen is ook zoiets: zodra hij ze ziet, zijn ze van hem... hij sleept ze zelfs van je voeten af... ook als die vastgenageld op de grond staan.De kussenhoezen van zijn ligkussen beet hij dagelijks kapot, maar is hij een maand of 3 geleden van de één op de andere dag spontaan mee gestopt. Scheelt weer een hoop handenarbeid.

De wereld boven zijn hoogte blijft zeer interessant, dus we treffen hem nog steeds op 2 poten aan aan het aanrecht etc. maar ook daarbij laat hij veel vaker alles liggen ipv. nieuwe voorwerpen mee te pikken, behalve de sleutelbos... die blijft favoriet om mee te nemen.
Mei 2007
Een heerlijke hond. Simba is een  grote knuffelbeer geworden. Weegt inmiddels 40 kg, geen grammetje vet maar een bonk spier. Altijd heel alert, gek op zijn balletje, gek op water en vooral  ook gek op Balou en Choco. En altijd in voor gekkigheid: sloffen pikken. Nog steeds de kussens van de bank slepen, even langs de tafel hoog of laag en checken of er nog wat te snaaien valt. Hypergevoelig: als er een sterke geur zijn neus binnendringt (vooral uit een spuitbus zoals parfum of haarlak... ook als dat een etage hoger gebruikt wordt) dan volgt steevast een niesbui en schuift hij met zijn kin over de grond... Wat ie ook doet als zijn snuit te nat is. Een ijzersterke reus, die zijn eigen kracht niet kent, wat een power.
Juli 2007, de filosoof
Onze 2 mooie  reuen, gaat perfect samen
2007

Typische Simba-blik