counter for tumblr
izzi
Familie

Maart 2012

Wat gaat het goed zeg! Izzi is een heerlijke lab. Powerfull, dat wel: alles doet ze vol overgave. De wereld is er om te ontdekken, alles wat op haar pad komt moet onderzocht worden.  In het begin pakte ze ook alles op van straat: kauwgom, sigarettenpeuken, blaadjes etc.  Maar Izzi  groeit en wordt ouder: Veel is al “gewoon” . Binnen de roedel heeft ze helemaal haar eigen plek. Izzi slaapt nog in de bench en dat vindt ze zelf prima! Izzi is ook een hond die zich gerust ook even terugtrekt: uit zichzelf in de bench gaat liggen, die staat in de “hondenkamer”. Ze trekt zich dan letterlijk even terug.


Als we na het eten zeggen: Izzi , ga je even uitbuiken...dan trippelt ze meteen naar haar bench en slaapt dan bijna direct. Wat  een makkie. Op vakantie gaat de reisbench mee (een tent-bech), net zo makkelijk. En inmiddels ook favoriet van Balou : als de tent leeg is, kruipt Balou er graag in.


Izzi  is inmiddels voor het eerst loops geweest. No problem, Izzi vond de extra aandacht van de 3 wel interessant: ze draaide graag extra met haar heupen voor de neuzen van de boys.


Maar wat gaat de tijd snel zeg. Je ziet haar groeien.  Inmiddels 32 kg, ijzersterk en gelijktijdig berezacht.

Izzi  iiz zuper.

Maart 2012

Met haar rustige blik observeert zij de wereld om haar heen. Vooral vogels vindt ze erg interessant, ze volgt ze tot ver in de lucht met haar lieve blik