counter for tumblr

Januari 2012

Balou maakt het goed. Hoewel de aanvallen iets veranderd zijn: hij krijgt ze spontaan (voorheen meestal door schrikreactie tijdens slaap): laatst zelfs een keer terwijl we gewoon in het park liepen. Een aardige man die het vanuit zijn flat had zien gebeuren kwam vragen of we hulp nodig hadden en of hij een deken of auto moest gaan halen: écht heel erg attent.


Gelukkig herstelt Balou zich nog altijd goed en kan hij zodra zijn spieren weer goed ontspannen zijn, weer zelf lopen . Ook de frequentie wisselt weer, soms 2x in 1 week....maar het lijkt of de intentie van de aanval minder wordt: de verkramping lijkt minder hevig en ook korter te duren.


Voeding

Met de komst van Izzi , hebben we de voeding van Balou uitgebreid. Hij smulde al jaren van Carnibest, maar omdat we Izzi ook volledig op rauw vlees wilden zetten zijn we verder gaan zoeken naar mogelijkheden. En Balou smult ervan: hele lappen vuile pens (heerlijk en goed kauwen), een rauwe vis..: daarvan is hij nog niet overtuigd of dat echt lekker is.

Vakantie Texel, maart 2012: Balou is heerlijk relaxed, gaat  iedere dag mee naar het strand.  Voor Balou een Eldorado: ruimte, pootje baden, hij laat de andere 3 met elkaar ravotten terwijl hij ongestoord zijn eigen weg kan gaan.

2013