counter for tumblr
Net thuis... Groggy, maar zo flink!
Choco en Simba komen Lou begroeten en bekijken even wat er gedaan is... Ze zijn lief en rustig voor hem
Choco ontfermt zich over Balou en....
De komende periode zal in het teken staan van rust. Balou mag aantal maal per dag een hele korte wandeling (alleen zijn behoefte doen). Per dag mag dan de wandeling 1 tot 2 minuten verlengd worden. Herstel zal 3 tot 6 maanden duren.

De eerste nacht heb ik naast Balou geslapen. Wanneer hij pijn had (hijgen, piepen) legde ik een cold-pack op zijn knie en viel hij weer in slaap. Eerste nacht ook een extra plas buiten vanwege het infuus tijdens de operatie.

De 2e nacht lieten we Balou weer in zijn “eigen” kamer. Dat vond Choco maar raar: “je laat hem toch nog niet alleen?? Dan zal ik wel voor hem zorgen”... En ze kroop in zijn mand dicht tegen hem aan.Zo ontroerend om te zien, want ze starten met slapen altijd in hun eigen mand.

Die nacht sliep ik wel nog bij hem in de buurt... Zo heb ik hem om 1.00 uur toch weer bij me genomen omdat hij weer pijn leek te hebben en het cold-pack en aaien hem weer in slaap hielp.

Vannacht was alweer nacht 3: heeft nagenoeg helemaal doorgeslapen. En Balou gaat met sprongen vooruit. Hij “kangaroed” heel snel op 3 poten door het huis. Kan al veel makkelijker opstaan vanuit mand/ kussen. Het is een KANJER! (We noemen hem nu : Kangalou)
En zo bleef er 1 mand leeg.....
2009_2