counter for tumblr
Typisch Balou, blaadjes, grassprieten ... alles wordt minutieus besnuffeld en zo vergeet hij de wereld om hem heen en  verliest hij ons uit het oog, we wachten dan ook maar tot hij weer mee hobbelt
Mei 2008
Juli 2007
Gelukkig gaat het heel goed nu met Balou. Zijn vacht is in juni flink in de rui geweest en even dachten we dat de schildklier misschien wel een rol daarbij speelde, maar de rui heeft gewoon wat langer geduurd dan anders en zijn vacht ziet er nu weer prima uit.
Laatste epiletische aanval die we meegemaakt hebben was begin juni!  
Augustus 2007
Vandaag schrok Balou zich het rabbedebabbie en had daarna voor het eerst weer een aanval: een milde. Het was toch al zo’n rare dag, want vandaag is Choco gesteriliseerd.

September 2007
Weer een aanval, dit maal voor het eerst sinds tijden een langer durende aanval. Mogelijk doordat wij net thuiskwamen en hij ons wilde begroeten... hij gunde zich geen tijd om bij te komen van de aanval, waardoor hij te vroeg opstond en bijna omviel... zijn poten waren nog veel te stijf, wat zich uitte in een duidelijke dronkemansloop.
december 2007
Balou heeft wat vaker een aanval, ongeveer 1x per 14 dagen in november en december. Verder gaat het wel heel goed met hem, we vinden hem binnen de roedel ook veel rustiger dan toen hij “alleen” was. Zo loopt hij veel minder zijn dwangmatige rondjes. Hopelijk is het een tijdelijke periode van toename aanvallen.
2008